مسئول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان فراشبند:
شناسایی و حذف زیستگاههای لاروی؛ مؤثرترین راهکار مقابله با پشه آئدس
مسئول واحد سلامت محیط و کار شبکه بهداشت و درمان فراشبند با تأکید بر لزوم اقدامات پیشگیرانه در مقابله با بیماریهای منتقله از پشه آئدس، شناسایی و حذف زیستگاههای لاروی این پشه را مؤثرترین راهکار در کنترل و پیشگیری از شیوع بیماری تب دنگ عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مهندس «زهرا کریمپور» با اشاره به اهمیت بهسازی محیط در کاهش خطر گسترش پشه آئدس اظهار داشت: بدون آموزش عمومی و مشارکت فعال مردم در بهسازی محیط، امکان موفقیت در مهار این پشه و پیشگیری از بیماریهای مرتبط، بهویژه تب دنگ، وجود ندارد.
او افزود: در حال حاضر، اصلیترین وظیفه دستگاههای مرتبط، شناسایی و اصلاح نقاط پرخطر و مستعد برای زیست و تخمگذاری پشه آئدس است. بر این اساس، ضروری است شهرداریها و دهیاریها بهصورت ویژه نسبت به پاکسازی و بهسازی این مناطق اقدام کنند.

مسئول واحد سلامت محیط و کار، با اشاره به برخی زیستگاههای متداول این پشه در محیطهای شهری و روستایی، تصریح کرد: سطلهای زیر کولر، لاستیکهای مستعمل و بلا استفاده، فاضلابهای شستوشو، آبهای راکد، نخالههای ساختمانی، زبالهها، مخازن آب، ظروف آب پرندگان و زیرگلدانیها از جمله مکانهایی هستند که زمینه مناسب برای رشد و تکثیر پشه آئدس را فراهم میکنند.
او خاطرنشان کرد: با حذف این منابع آبی یا تخلیه و پاکسازی مستمر آنها، میتوان از چرخه تولید مثل این پشه جلوگیری کرد و احتمال شیوع بیماریهای منتقله را به شکل قابل توجهی کاهش داد.
مهندس کریمپور با تأکید بر آغاز طرح شناسایی زیستگاههای لاروی در سطح شهرستان، از دهیاران و شهرداران خواست موضوع بهسازی محیط را بهعنوان یک اولویت مهم در دستور کار خود قرار داده و همکاری لازم را با تیمهای بهداشت محیط بهعمل آورند.



پایان خبر
نظر دهید