شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند
بررسی راهکار های دستیابی به کشاورزی پایدار و امنیت غذایی در نشست کارگروه قرارگاه امنیت غذایی فراشبند
نشست کارگروه قرارگاه امنیت غذایی شهرستان فراشبند با هدف بررسی راهکار های دستیابی به کشاورزی پایدار و امنیت غذایی به ریاست فرماندار این شهرستان برگزار شد.
نشست کارگروه قرارگاه امنیت غذایی شهرستان فراشبند با هدف بررسی راهکار های دستیابی به کشاورزی پایدار و امنیت غذایی به ریاست فرماندار این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس صنایع غذایی شبکه بهداشت و درمان فراشبند در این نشست، هدف اصلی ایمنی غذایی را جلوگیری از آلودگی و مسمومیت های غذایی دانست و گفت: ایمنی غذایی یک نگرانی جهانی است که زمینه های مختلف زندگی روزمره را پوشش می دهد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس صنایع غذایی شبکه بهداشت و درمان فراشبند در این نشست، هدف اصلی ایمنی غذایی را جلوگیری از آلودگی و مسمومیت های غذایی دانست و گفت: ایمنی غذایی یک نگرانی جهانی است که زمینه های مختلف زندگی روزمره را پوشش می دهد.

«پریسا روستا» با اشاره به اینکه در هر یک از مراحل تولید، بسته بندی، حمل و نقل، توزیع و حتی مصرف مواد غذایی، امکان آلودگی آنها وجود دارد، افزود: یکی از عمده ترین و رایج ترین این آلودگیها، مواد شیمیایی و آفتکش و علف کش هایی است که در مزارع هنگام رشد محصولات برای کنترل آفات و بیماریهای کشاورزی استفاده می شود.
او اضافه کرد: منظور از ایمنی غذایی بررسی، آماده سازی و ذخیره مواد غذایی از مزرعه تا سفره است که کمترین خطر ابتلا به بیماری های ناشی از آلودگی های میکروبی، فیزیکی و شیمیایی را داشته باشد.
روستا افزود: بر اساس تعریف سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO)، امنیت غذایی زمانی وجود دارد که همه ی افراد همیشه به غذای کافی، سالم و مغذی که تمام نیازهای رژیم غذایی و سلامتشان را تامین کند؛ دسترسی فیزیکی، اجتماعی و اقتصادی داشته باشند.
کارشناس صنایع غذایی شبکه فراشبند، محدودیت های زمینهای کشاورزی، تغییرات آب و هوا، کمبود منابع آبی، افزایش قیمت انرژی، افزایش حجم ضایعات حاصل از موادغذایی را از چالش های پیش روی امنیت غذایی برشمرد و کشاورزی ارگانیک را یکی از مهم ترین و بهینه ترین پاسخ ها به چالش بهداشت و ایمنی و امنیت غذایی عنوان کرد.
او، کشاورزی ارگانیک را نوعی سیستم کشاورزی دانست که در آن بدون استفاده از کودهای شیمیایی، آفت کشها، سموم شیمیایی، هورمونهای رشد و آسیب به محیط زیست محصولات کشاورزی تولید می شود که سالم و عاری از آلودگی و بیماریهای رایج هستند.
در این نشست، راهکارهای دستیابی به کشاورزی پایدار و امنیت غذایی، اقدامات نظارت بر مواد غذایی در سطح بازار، وضعیت نظارت بر نانوایی ها و کالاهای اساسی مورد بررسی قرار گرفت.
پایان خبر
نظر دهید