31 شهریور 1403

  • 1400/10/22
  • - تعداد بازدید: 198
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
کارشناس بهبود تغذیه شبکه فراشبند تاکید کرد؛

نقش تغذیه در همه گیری کرونا و اثربخشی واکسیناسیون

به مناسبت بسیج ملی تغذیه با شعار «تغذیه، کرونا، واکسیناسیون» کارگاه آموزشی تغذیه در دوران کرونا با حضور مربیان نهضت سواد آموزی در شبکه فراشبند برگزار شد.

در کارگاه آموزشی که به مناسبت دوازدهمین بسیج ملی تغذیه و با حضور مربیان نهضت سواد آموزی فراشبند برگزار شد بر نقش تغذیه در همه گیری کرونا و اثر بخشی واکسیناسیون تاکید شد.  

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، کارشناس بهبود تغذیه شبکه در این کارگاه آموزشی با اشاره به اهمیت افزایش آگاهی در زمینه تغذیه در بحران کووید19، پیروی از الگوی غذایی سالم را شرط اصلی سلامتی دانست و بر تقویت سیستم ایمنی بدن در دوران بحران کرونا با تغذیه سالم تاکید کرد.

 
 «زهرا ضیایی» یکی از اهداف بسیج ملی تغذیه را ارتقای آگاهی دانش آموزان و خانواده ها با اجرای برنامه های آموزشی برای دانش آموزان، والدین و کارکنان مهد کودک ها و مدارس عنوان کرد و گفت: برای تزریق واکسن به رژیم غذایی خاصی نیاز نیست، اما لازم است با استفاده از مواد غذایی که به سلامت و افزایش کارآیی سیستم ایمنی بدن کمک می کنند، سیستم ایمنی خود را تقویت کرده و از این راه عوارض احتمالی واکسن را کاهش دهیم.

او در ادامه به توصیه های تغذیه ای مهم برای پیشگیری ازکووید 19 اشاره کرد و افزود: با استفاده روزانه از گروههای غذایی اصلی (نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، شیر و لبنیات، گوشت و تخم مرغ و حبوبات) می توانیم یک برنامه غذایی متعادل و متنوع برای حفظ سلامت خود داشته باشیم.

ضیایی، با تاکید بر اینکه مصرف روزانه سبزی ها و میوه ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن و مقابله با بیماری ها ضروری است، اضافه کرد: با پیروی از تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، به تقویت سیستم ایمنی بدن خود برای مقابله با کرونا کمک کنیم و برای دریافت پروتئین که موجب تقویت سیستم ایمنی می شود، روزانه از تخم مرغ یا گوشت یا حبوبات استفاده کنیم.

او، توصیه کرد: برای تقویت سیستم ایمنی بدن، از مصرف غذاهای چرب و سرخ شده و پرنمک، مصرف زیاد نوشیدنی های خیلی شیرین مثل نوشابه  های گازدار، آب میوه ها، شربت های خیلی شیرین و از مصرف بی رویه فست فودها که مقدار زیادی چربی و نمک دارند و باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن می شوند، خودداری کنیم و روزانه از شیر، ماست و پنیر کم چرب برای حفظ سلامت و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف کنیم.

این کارشناس بهبود تغذیه با تاکید بر مصرف کم چریی از جمله روغن های جامد و نیمه جامد و روغن حیوانی، اضافه کرد: مصرف روغن های جامد و نیمه جامد و روغن حیوانی با تحریک سیستم ایمنی، موجب اختلال در مقابله بدن با کرونا می شود.

او با اشاره به نقش نوشیدن زیاد آب در طول برای تقویت سیستم ایمنی، افزود: به همین منظور توصیه می شود که روزانه شش تا هشت لیوان آب و سایر مایعات بنوشیم، چون کم آبی منجر به تضعیف سیستم ایمنی می شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 53737
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید