01 آذر 1403

  • 1403/06/27
  • - تعداد بازدید: 53
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
شبکه بهداشت و درمان فراشبند

تجهیز ناوگان عملیاتی اورژانس فراشبند به موتورلانس

با حضور فرماندار و امام جمعه فراشبند، از موتور آمبولانس پایگاه شهری اورژانس ١١۵ فراشبند بهره برداری شد. 

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، دکتر «مجید وانق» فرماندار شهرستان فراشبند در این آیین با تقدیر از پیگیری های رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند و مدیر اورژانس۱۱۵ شهرستان در راستای تجهیز پایگاه‌های اورژانس شهرستان و تجهیز ناوگان عملیاتی پایگاه اورژانس فراشبند به موتورلانس، از تحقق نگاه ویژه دولت برای رفع کمبود امکانات اورژانس خبر داد. 

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند نیز در این آیین بیان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان و حضور حجم زیادی از مسافران به ‌شهرستان فراشبند در طول سال به ویژه ایام نوروز، می طلبد که زیرساخت های بیشتری برای ارائه خدمات اورژانس و فوریتهای پزشکی به شهروندان فراهم شود تا در مواقع حساس و ضروری ارائه خدمات اورژانس به مردم معطل تجهیزات و امکانات نماند.

دکتر «حسین شکاری» سرعت بخشیدن در رسیدن بر بالین بیماران و مصدومان و انجام اقدامات درمانی اولیه در کمترین زمان ممکن را از جمله مزایای ماموریت های موتورلانس عنوان کرد و گفت: اورژانس موتوری به‌عنوان واحد امدادی پیشرو برای بیماران در وضعیت بحرانی که نیاز به دریافت اقدامات فوری اورژانس دارد، به محل اعزام می‌شود و پس از بررسی بیمار و مصدوم، تا زمان رسیدن آمبولانس اقدام به ارائه خدمات اولیه درمانی می کند. 

او با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از ماموریت ها نیز نیاز به انتقال بیمار ندارد، افزود: اضافه شدن موتورلانس به ناوگان عملیاتی اورژانس شهرستان، می تواند کمک شایانی به در دسترس قرار گرفتن خدمات فوریتهای پزشکی برای این بیماران نیز باشد و همچنین در مواقعی که آمبولانس در ماموریت باشد، موتورلانس امکان حضور تکنسین فوریت های پزشکی و تجهیزات را بر بالین بیمار یا مصدوم فراهم می کند.

مدیر مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی فراشبند، گفت: موتورلانس که به تجهیزات خدمات اورژانس مجهز است، در موارد وجود ترافیک سنگین شهری، نقش مهمی در رسیدن فوری نیروی اورژانس به محل استقرار بیمار دارد و همچنین به دلیل سرعت در حرکت، در موارد بحران در محدوده شهری نیز می تواند نخستین واحدی از اورژانس باشد که به محل حادثه می رسد.

«علی اصغر نوشادی» افزود: با توجه به کمبود آمبولانس و تعداد زیاد تماسها با مرکز فوریت های پزشکی، موتورلانس می تواند به منظور کاهش بار عملیاتی و پیشگیری از استهلاک آمبولانسها نیز مورد استفاده قرار گیرد. استقرار در میادین شلوغ و مراسم های ملی، مذهبی و ورزشی و همچنین شرایط بحران و حوادث غیرمترقبه نیز بخشی از اهداف بکارگیری موتورلانس می باشد. 

او با اشاره به شرایط و ساعت فعالیت موتورلانس، یاد آور شد: با توجه به شیوه نامه فرآیندهای عملیاتی موتور آمبولانس در برخی زمان ها از جمله در زمان های بارندگی شدید، برف و یخبندان و کاهش دید زیر ١٠٠ متر مانند مه، غبار یا گرد و خاک و بادهای شدید، شب و ایجاد نقص فنی در موتورلانس بیش از ۲۴ ساعت، امکان انجام ماموریت وجود ندارد.

مدیر اورژانس ١١۵ شهرستان فراشبند افزود: فرهنگ سازی و همکاری بیماران و مصدومان و همراهان با کارشناسان اعزامی در قالب موتورلانس ها یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید با کمک همه شهروندان آن را در جامعه توسعه دهیم.

موتورلانس پایگاه اورژانس شهری فراشبند، از روزهای آینده به صورت روزانه و نیمه وقت طی روزهای هفته مورد استفاده قرار می گیرد و به مرور زمان و با آموزش کامل نیروهای فوریت های پزشکی شهرستان به طور کامل و تمام روز، در ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی در راستای خدمت به مردم شریف شهر فراشبند استفاده می شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار شبکه
  • کد خبری : 108832
کلیدواژه