• 1399/07/23

آشنایی دانش آموزان مدرسه «ابوذر» روستای کورکی فراشبند با بیماری آنفولانزا و کرونا

در بازدید بهورز خانه بهداشت روستای کورکی از مدرسه این روستا، بر رعایت فاصله فیزیکی و استفاده دانش آموزان از ماسک تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، بهورز خانه بهداشت روستای کورکی، با تاکید بر ضرورت رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در مدارس، گفت در این بازدید که با هدف آ‌شنایی دانش آموزان این مدرسه با بیماریهای تنفسی برگزار شد، دانش آموزان با بیماری آنفولانزا و بیماری تنفسی کروناویروس آشنا و بر رعایت فاصله فیزیکی و استفاده دانش آموزان از ماسک بعنوان مهم ترین راههای پیشگیری از کرونا تاکید شد.

«زهرا جعفری» افزود: دانش‌آموزان می‌توانند به عنوان سفیران سلامت، رعایت نکات بهداشتی در مقابله با کرونا،   را در بین خانواده و اقوام یادآوری و نهادینه کنند.