• 1400/04/27
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

آغاز مرحله سوم مراقبت ایدز در فراشبند

مرحله سوم مراقبتی ایدز با هدف بهبود وارتقاء سطح سلامت جامعه در کمپ های ترک اعتیاد فراشبند انجام شد.

مرحله سوم مراقبتی ایدز با هدف بیماریابی ، بهبود وارتقاء سطح سلامت جامعه در کمپ های ترک اعتیاد فراشبند انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس مسئول مبارزه بیماریهای واگیر شبکه، گفت: در این برنامه ضمن آموزش و مشاوره لازم به رهجویان حاضر در کمپ، راه های انتقال و پیشگیری از بیماری ایدز و اهمیت آزمایش به موقع در افراد دارای پروژه رفتار پرخطر به رهجویان آموزش داده شد.

«شادپور شهریاری»، افزود: در این برنامه، علاوه بر آموزش های لازم در زمینه پیشگیری از ابتلا به بیماری های رفتاری، مرکز انجام دهنده آزمایش سریع تشخیص ایدز شهرستان نیز معرفی و از افراد متقاضی، آزمایش تشخیص سریع ایدز گرفته شد.

او، همچنین از فعالیت پایگاه مشاوره بیماری ایدز در راستای مشاوره محرمانه و رایگان برای افراد و گروههای دارای رفتار پر خطر خبر داد و گفت: در این مرکز، مشاوره های لازم به افراد دارای رفتار پر خطر منجر به ایدز برای ایجاد تغییر رفتار و کاهش رفتارهای پر خطر در آنان ارائه می شود.