• 1400/07/07

ارائه خدمات درمانی رایگان به اهالی یک روستا در فراشبند به مناسبت هفته دفاع مقدس

گروه جهادی شهید «سجاد دهقان» حوزه مقاومت زهرای اطهر(س) با همکاری بسیج جامعه پزشکی و بسیج سازندگی سپاه ناحیه فراشبند با حضور در روستای «چاه شولی» از توابع بخش مرکزی فراشبند به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به اهالی این روستا پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مسوول بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند، گفت: این اردوی جهادی با هدف خدمت رسانی به مردم مناطق دوردست و کم برخوردار شهرستان و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی مطلوب و قابل توجه به مردم این مناطق برگزار شد.

«ابراهیم اسکندری» افزود: این خدمات در قالب اجرای طرح معاینه و درمان رایگان با حضور پزشک و خدمات تزریقات، توزیع دارو، مشاوره تغذیه، پایش فشار خون بوده است.

او، آموزش نماز و وضو، نمایش فیلم های کودکانه جشنواره عمار، برگزاری مسابقه فرهنگی و ورزشی و اهداء جایزه به دانش آموزان مدرسه شهید حیدری، توزیع بروشور سلامت و ماسک رایگان، ارائه مشاوره سلامت و خود مراقبتی، برپایی نمایشگاه عکس و پوستر پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی، حضور دو روحانی در مسجد و مدرسه این روستا و ارائه مشاوره تحکیم خانواده از دیگر خدمات ارائه شده به ساکنان این روستای کم برخوردار بود.

سرهنگ پاسدار «محمد پور منتصری» فرمانده سپاه ناحیه فراشبند در بازدید از این اردوی جهادی، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، افزود: از آغاز شیوع ویروس کرونا نیز بسیج در قالب گروه‌های جهادی، وارد میدان شدند تا با ویروس منحوس کرونا مقابله کنند.