• 1402/01/28

از سوی بسیج جامعه پزشکی فراشبند انجام شد؛ توزیع 50 بسته کمک معیشتی در بین نیازمندان

در ادامه رزمایش‌های کمک مومنانه و همزمان با شب‌های قدر، تعداد 50 بسته معیشتی از سوی بسیج جامعه پزشکی فراشبند در بین نیازمندان فراشبند توزیع شد.

در ادامه رزمایش‌های کمک مومنانه و همزمان با شب‌های قدر، تعداد 50 بسته معیشتی از سوی بسیج جامعه پزشکی فراشبند در بین نیازمندان توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مسوول کانون بسیج جامعه پزشکی فراشبند، با اعلام این خبر،گفت: این بسته‌های غذایی شامل برنج، روغن، مرغ، ماکارونی، حبوبات، رب گوجه و خرما و با ارزش هر بسته یک میلیون و دویست هزار تومان از سوی سپاه ناحیه فراشبند تهیه شده است.

«ابراهیم اسکندری» افزود: در این مرحله از رزمایش کمک‌های مؤمنانه که در ماه مبارک رمضان انجام شد، طی دو مرحله 50 بسته معیشتی با همکاری گروه جهادی «شهدای سلامت» کانون بسیج جامعه پزشکی فراشبند در بین نیازمندان و مادران باردار و شیرده نیازمند توزیع شد.