• 1402/10/15

امام جمعه فراشبند به پویش ملی سلامت پیوست

امام جمعه فراشبند با استقبال از اجرای پویش غربالگری دیابت و فشارخون، به این پویش پیوست.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند حجت الاسلام «مجید فرج زاده» در حاشیه اجرای پویش ملی سلامت که با هدف غربالگری دیابت و فشارخون بالا در مصلای نماز جمعه برپا شده بود با اشاره به اینکه این دو فاکتور خطر برای سلامتی افراد ممکن است در آینده باعث بروز چالش و مسائل بزرگتری برای فرد و جامعه شود، گفت: فشارخون از جمله بیماری‌های پنهانی است که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد و منشأ بسیاری از بیماری‌های قلبی و عروقی و مرگ و میرها به شمار می‌رود.

او با تأکید بر لزوم توجه مردم به دیابت و فشارخون بالا در راستای حفظ سلامت خود و اعضای خانواده‌، عنوان کرد: پویش ملی سلامت که به صورت رایگان، پایش قندخون و فشارخون افراد بالای ۱۸ سال را مورد توجه قرار داده است فرصت ارزشمندی برای بررسی سلامتی آحاد مردم جامعه است که مردم می‎‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

حجت الاسلام فرج زاده افزود: فشارخون و قندخون بالا دارای علامت و نشانه‌ در روند سلامتی افراد نیستند و ممکن است فرد مدتها به این دو بیماری یا یکی از آنها مبتلا بوده اما از آن آگاه نباشد، بنابر این پایش ساده، می‌تواند به کیفیت زندگی و طول عمر فرد اضافه کند.

او با تقدیر از شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند و کارکنان این مجموعه و بسیج جامعه پزشکی شهرستان در اجرای این پویش ملی، از افراد بالای ۱۸ سال شهرستان برای شرکت در این پویش و ارزیابی فاکتورهای سلامتی خود دعوت کرد.

• گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار شبکه