• 1399/11/08

انجام بیش از 3000 تست تشخیصی کروناویروس به روش PCR در فراشبند از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، 3 هزار و 55 مورد تست ویروس کرونا در مرکز منتخب کووید 19 شهرستان فراشبند انجام شده است.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت این شهرستان یکی از برنامه های مهم و اساسی شبکه بهداشت و درمان را شناسایی هر چه زودتر افراد مشکوک به کرونا دانست و گفت: شناسایی سریع افراد مشکوک به کرونا موجب می شود تا با عملکرد به موقع و تشخیص سریع بتوان از آلودگی دیگران پیشگیری کرد.

«اکبر نوربخش» با اشاره به آمادگی کارکنان مرکز منتخب کووید 19 شهرستان، برای ارائه خدمات تشخیصی، افزود: در صورت مشاهده هر گونه علائم تنفسی مشکوک به بیماری کرونا اعم از گلو درد، بدن درد، آبریزش بینی و کاهش حس بویایی، بدون وقفه و درنگ به مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند مراجعه کنید.

او اضافه کرد: با بررسی های میدانی و نظارت های صورت گرفته، متاسفانه بیشتر شهروندان از ماسک استفاده نمی کنند و این مساله، باعث شده که شاهد افزایش مراجعان مشکوک به کرونا به مرکز منتخب و افزایش موارد مثبت در روزهای اخیر باشیم.

نوربخش از فعال شدن مراکز نمونه گیری کرونا در مرکز خدمات جامع سلامت نوجین و دهرم خبر داد و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و در راستای ارائه بهتر خدمات سلامت به شهروندان دهرم و نوجین، علاوه بر مرکز  منتخب تشخیص کووید 19 فراشبند، مراکز نمونه گیری کرونا در مراکز خدمات جامع سلامت دهرم و نوجین نیز فعال شده و آماده ارائه خدمت به مردم شریف این شهرستان است.

معاون بهداشتی شبکه فراشبند، ارائه خدمات بهداشتی، معاینه پزشک، آموزشهای لازم در رابطه با پیشگیری از بیماری کرونا و نمونه گیری رایگان در کمترین زمان ممکن را از جمله خدمات انجام شده در این مراکز برشمرد و افزود: مراجعه کنندگان به این مراکز می توانند ضمن بهره مندی از خدمات تشخیصی و درمانی سرپایی، در صورت نیاز به دریافت خدمات تخصصی، تشخیصی و درمانی، به سطوح بالاتر و در صورت نیاز به بستری، به مراکز درمانی، ارجاع داده شوند.