• 1401/02/18

بازدید بهداشت محیط مرکز دولت آباد از مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی روستای «گوری»

کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت روستای «دولت آباد» با هدف نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی روستای «گوری» بازدید کرد.

کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت روستای  «دولت آباد» با هدف نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی روستای «گوری» بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مهندس «جمشید آزادیان» با اشاره نقش کارشناسان بهداشت محیط در حفظ سلامت جامعه، گفت: در این برنامه، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، نانوایی و اغذیه فروشی های روستای گوری از سوی کارشناس بهداشت محیط و بهورز خانه بهداشت گوری بازدید شد.

او افزود: در این بازدید علاوه‌ بر انجام ید سنجی و سنجش پرتابل مواد غذایی از سوی بازرس بهداشت محیط مرکز دولت آباد، بر توجه به تاریخ تولید و انقضا مواد غذایی و تمدید به موقع کارت سلامت و لزوم داشتن گواهی آموزش بهداشت تاکید شد.

مهندس آزادیان افزود: با واحدهای صنفی که موازین بهداشتی را رعایت نکنند برخورد قاطع می شود.