• 1399/09/26

بازدید رئیس گروه دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه از مراکز خدمات جامع سلامت فراشبند و نوجین

رئیس گروه دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پی سفر رئیس دانشگاه به این شهرستان و با هدف پیگیری مصوبات و اختصاص سایر تجهیزات مورد نیاز این شهرستان و ارزیابی ارائه خدمات سلامت دهان و دندان، به فراشبند سفر و از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی فراشبند و نوجین بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، دکتر «شاهرخ قیصری» در این بازدید، ضمن ارزیابی نحوه عملکرد دندانپزشکان فراشبند و نوجین و تقدیر از عملکرد آنها، بویژه از دندانپزشک مرکز نوجین، بر انجام پایش های بیشتر و نظارت بر برنامه های سلامت دهان و دندان در واحدهای دندانپزشکی در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای بهداشتی و خانه های بهداشت تاکید کرد.

او در ادامه از عملکرد و پیگیری های رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند و معاون بهداشتی این شبکه، برای رفع نیازهای این شهرستان در حوزه سلامت تقدیر کرد.

معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان فراشبند، اختصاص یک دستگاه یونیت دندانپزشکی به مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند را از مواردی عنوان کرد که در سفر هفته گذشته رییس و هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به این شهرستان تختصیص داده شد.

«اکبر نوربخش» افزود: با پیگیری های صورت گرفته، این مرکز به زودی به دستگاه رادیوگرافی دندان و دستگاه ثبت و ظهور نیز مجهز می شود.