• 1400/02/11

بازدید مشترک فرماندار و اعضای ستاد مبارزه با کرونا شهرستان فراشبند از نحوه اقدامات پیشگیرانه اصناف در راستای مبارزه با کرونا

فرماندار شهرستان فراشبند به همراه رئیس شبکه بهداشت و تنی چند از اعضای ستاد مبارزه با کرونا شهرستان از نحوه اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته اصناف در راستای مبارزه با کرونا در سطح شهر بازدید و از همکاری آنها با ستاد مقابله با کرونای شهرستان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، فرماندار شهرستان فراشبند در حاشیه این بازدید، عبور از این بحران را تنها با رعایت مسایل و پروتکل های بهداشتی از سوی شهروندان امکان پذیر دانست و افزود: با توجه به اجرای طرح واکسیناسیون شهروندان در مقابله با کرونا، اگر شهروندان مسائل بهداشتی را رعایت و در هنگام خروج از منزل از ماسک استفاده نمایند، شاهد قطع زنجیره کرونا در شهرستان خواهیم بود.

«صادق فروغی» با اشاره به اهمیت و رعایت پروتکل های بهداشتی در کنترل و مقابله با این بیماری، از همکاری کسبه ، اصناف و بازاریان شهرستان فراشبند که در این شرایط سخت و بحرانی، نسبت به تعطیلی واحدهای صنفی خود اقدام و با ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونا همکاری داشتند، تقدیر کرد و خواستار تداوم این همکاری ها تا قطع کامل زنجیره انتقال کرونا و نابودی این ویروس منحوس شد.

رییس ستاد مبارزه با کرونا شهرستان فراشبند ابراز امیدواری کرد با همراهی تمامی آحاد جامعه و با رعایت کامل توصیه‌های ستاد مبارزه با کرونا، بتوانیم هر چه سریعتر این ویروس منحوس را شکست داده و به زندگی عادی برگردیم.

در این برنامه بازدید مشترک، ضمن بازرسی و نظارت بر نحوه انجام اقدامات مطلوب پیشگیرانه در اجرای محدودیتهای بهداشتی از سوی اصناف، بر رعایت بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی برای قطع زنجیره شیوع کرونا و عبور از این بحران تاکید شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان، فرمانده نیروی انتظامی، رئیس اداره صمت، رئیس اتاق اصناف شهرستان فراشبند و کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند در این بازدید مشترک، فرماندار شهرستان را همراهی کردند.