• 1399/10/15

با حضور بسیجیان دهرم انجام شد؛ ضد عفونی و گند زدایی محوطه و محیط ساختمان مرکز جامع سلامت دهرم

با حضور همیاران سلامت بسیج دهرم در قالب طرح شهید حاج «قاسم سلیمانی»، محوطه و محیط مرکز جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم، گندزدایی و ضد عفونی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رئیس مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم با اعلام این خبر، گفت: همزمان با سالروز شهادت سردار دلها، شهید حاج «قاسم سلیمانی»، بسیجیان پایگاه مقاومت شهید اکبری شهر دهرم، با همراهی فرمانده، جانشین و جمعی از سبزپوشان حوزه مقاومت شهید چمران، با حضور در مرکز جامع سلامت این شهر، محوطه و محیط این مرکز درمانی را ضد عفونی نمودند.

دکتر «مریم قائدیان» ضمن تشکر و قدردانی از حضور همیشه در صحنه بسیجیان حوزه مقاومت بسیج شهید چمران در راستای مبارزه با ویروس منحوس کرونا، طرح حاج قاسم را مکمل طرح های وزارت بهداشت برای مهار کرونا دانست و ابراز امیدواری کرد: با ورود بسیج، شاهد ریشه کن شدن این بیماری باشیم.