• 1401/02/04

برپایی ایستگاه قدر سلامت در محل برگزاری مراسم شب‌های قدر در فراشبند

همزمان با شب های قدر، کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند اقدام به برپایی ایستگاه قدر سلامت در محل برگزاری مراسم شب قدر نمود.

همزمان با شب های قدر، ایستگاه قدر سلامت از سوی کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند در محل برگزاری مراسم شب قدر برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، «ابراهیم اسکندری» مسوول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند با تسلیت ایام شهادت حضرت علی (ع) و گرامیداشت شب های قدر، گفت: در این ایستگاه سنجش سلامت، علاوه بر ارائه خدماتی از جمله غربالگری فشار خون، مشاوره کرونا و واکسن، مشاوره تغذیه و ارایه نکاتی در خصوص تغذیه سالم در ماه مبارک رمضان؛ واکسن کرونا نیز برای مراجعه کنندگان تزریق شد.

«روح اله انصاری» سرپرست فرمانداری شهرستان و «محمود رحمانی» سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی فرمانداری شهرستان فراشبند نیز از این ایستگاه بازدید و ضمن خدا قوت و تقدیر از مدافعان سلامت، از نزدیک در جریان خدمات انجام شده در این ایستگاه قرار گرفتند.