• 1401/06/07

برپایی میز خدمت به مناسبت هفته دولت در شبکه بهداشت و درمان فراشبند

همزمان با هفته دولت و در راستای تسهیل خدمات‌رسانی به شهروندان، میز خدمت در شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند با تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، گفت: این برنامه که با هدف حذف بروکراسی های دست و پا گیر اداری و در راستای سیاست های دولت سیزدهم مبنی بر پاسخگویی به مطالبات مردمی برگزار شد، مدیران و مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند به صورت چهره به چهره با مردم دیدار و به درخواست‌ها در هریک از حوزه‌های کاری پاسخ داده شد.

دکتر «حسن کرمی» افزود: در این برنامه میز خدمت، کارشناسان این حوزه با ارائه مطالب آموزشی، به سوالات مراجعان پاسخ و مشاوره های لازم را ارائه دادند.