• 1400/12/23

برگزاری آئین بزرگداشت روز شهدا در شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند

در مراسمی که به مناسبت بیست و دوم اسفند، روز بزرگداشت شهدا از سوی ایثارگران شبکه و کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند در نماز خانه شبکه بهداشت و درمان برگزار شد، یاد و خاطره شهدای گرانقدر شهرستان گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، حجت الاسلام «سید نعمت اله حسینی نژاد» در این آیین، بیست و دوم اسفند روز بزرگداشت شهدا را فرصت ارزنده و گرانقدری برای بزرگداشت یاد و نام شهدای والامقام دانست و گفت: امنیّت، آزادی، استقلال و اقتدار و عزّت امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مدیون ایثار و از خودگذشتگی شهیدان والامقام و فداکاری ایثارگران سرافراز و صبر و اسقامت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران است و وظیفه ما است که همواره قدردان این عزیزان باشیم.

او افزود: در دوران بحران کووید 19 نیز مدافعان سلامت با تاسی به فرهنگ ایثار و شهادت، برای نجات جان مردم کوشیدند و از بخشیدن جان خود در این مسیر، دریغ نکردند.

حجت الاسلام حسینی نژاد تاکید کرد: پاسداشت راه و آرمان شهدای گرانقدر و تاریخ ساز، رسالتی مقدس و تکلیفی خطیر و انکار ناپذیر برای یکایک ملت ایران است.

در این مراسم که با همکاری امور ایثارگران شبکه بهداشت و درمان فراشبند و کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند برگزار شد، از دو ایثارگر شاغل در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان تقدیر شد.