• 1399/07/14

برگزاری اردوی یکروزه جهادی در مرکز خدمات جامع سلامت دهرم

رئیس مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» از برگزاری اردوی جهادی با حضور بسیجیان حوزه مقاومت شهید چمران دهرم در مرکز خدمات جامع سلامت دهرم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند،رئیس مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم با اعلام این خبر، گفت: اردوی یکروزه جهادی حوزه مقاومت بسیج شهید چمران دهرم با هدف پاکسازی محوطه مرکز خدمات جامع سلامت دهرم و جابجایی مصالح ساختمانی با حضور بسیجیان فعال پایگاههای بسیج برگزار شد.

«دکتر مریم قائدیان رونیزی» افزود: در این اردو بسیجیان جهادگر اقدام به  پاکسازی محوطه مرکز جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» شهر دهرم از زباله و نخاله های ساختمانی کردند.

او اظهار داشت: نخاله ساختمانی حاصل از ساخت و ساز در این مرکز باعث آلودگی زیست محیطی و ایجاد مشکلاتی برای عبور و مرور مراجعان و کارکنان این مرکز و جلوه ای نازیبا شده بود، که زیبنده این مرکز بهداشتی درمانی نبود و خوشبختانه با برگزاری این اردوی جهادی، این مشکل مرتفع شد.