• 1400/03/22

برگزاری نشست روشنگری با هدف دعوت به حضور پرشور در انتخابات و انتخاب اصلح در شبکه فراشبند

در راستای ارتقای سطح آگاهی برای انتخاب فرد اصلح و حضور پرشور در انتخابات، نشست روشنگری و بصیرت افزایی به همت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه فراشبند در این نشست، انتخابات را از جمله ارکان استقلال یک جامعه پویا دانست که آزادی و دموکراسی کشور بر این اساس پایه گذاری شده است.

سرهنگ «محمد پور منتصری»، با اشاره به اینکه به تعبیر مقام معظم رهبری انتخابات لیله القدر نظام اسلامی است، افزود: انتخابات یک روز است، ولی این یک روز، سرنوشت چهار سال مردم کشور را تعیین می‌کند.

او با تاکید بر لزوم ارتقای سطح آگاهی برای انتخاب فرد اصلح، عنوان کرد: فردی که می خواهد سکان کشور را در دست بگیرد باید علاوه بر مدیر و مدبر بودن، دارای شاخصه هایی همچون تخصص، کارآمدی، کارنامه خوب و استکبار ستیزی باشد.

سرهنگ پور منتصری، با تاکید بر حضور پرشور در انتخابات و لزوم تبیین شاخصه های فرد اصلح میان افراد جامعه، عنوان کرد: انتخابات پرشور و حضور حداکثری مردم و مشارکت بالا موجب تقویت نظام خواهد شد.

«ابراهیم اسکندری» مسوول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند یاد آور شد: در این نشست که با حضور رییس، معاون بهداشتی و کارکنان شبکه بهداشت  و درمان فراشبند برگزار شد، مسائل روز جامعه تبیین و بر انتخاب فرد اصلح با توجه به معیارهای مد نظر رهبر معظم انقلاب تاکید شد.