• 1400/10/25

برگزاری وبینار آموزشی پیشگیری از خشونت و افراطی گری در فراشبند

به مناسبت روز جهانی عاری از خشونت وبینار آموزشی پیشگیری از خشونت و افراطی‌گری به صورت رایگان و برای عموم آزاد در شبکه بهداشت و درمان فراشبند برگزار شد.

به مناسبت روز جهانی عاری از خشونت و در راستای پویش «سلیمان خدمت»، وبینار رایگان آموزشی پیشگیری از خشونت و افراطی‌گری در شبکه بهداشت و درمان فراشبند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، در این وبینار آموزشی که با هدف آشنایی مردم برای مقابله کارآمد با خشونت و افراطی‌گری و با تدریس کارشناس سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند برگزار شد، تکنیک های مدیریت خشم و خشونت، علل و عوامل خشونت و راهکارهای مقابله با آن بررسی شد.

«لیلا کهنسال» افزود: با کمک گرفتن از تکنیک های حرکتی، پرهیز از بزرگ نمایی و پرهیز از خطاهای شناختی می توان جامعه ای عاری از خشونت داشت و از به وجود آمدن مشکلات در محیط کار و زندگی پیشگیری کرد.

این وبینار آموزشی به همت اداره بهزیستی شهرستان فراشبند و با همکاری کانون بسیج جامعه پزشکی، واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان و اداره کتابخانه های عمومی شهرستان برگزار شد.