• 1400/02/08

بهره برداری از خانه بهداشت بهسازی شده روستای آویز در آخرین روز از هفته سلامت

با حضور معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان فراشبند، رئیس اداره امور عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان و رئیس مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، خانه بهداشت بهسازی شده روستای آویز به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت شهرستان، گفت: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت و ارتقاء خدمات بهداشت و درمان، اقدامات اصلاحی خوبی در راستای تکریم ارباب رجوع در حوزه بهداشت و درمان انجام گرفت که بهسازی و بازسازی خانه بهداشت روستای آویز با قدمتی بیش از 24 سال یکی از این کارهای ارزشمند در حوزه بهداشت است.

«اکبر نوربخش»، افزود: عملیات بهسازی این خانه‌ بهداشت که از بهمن سال گذشته آغاز شده بود، با اعتباری بالغ بر 200 میلیون ریال در فروردین سال جاری اتمام و به بهره‌برداری رسید.

او، سرامیک کف، سیم کشی برق، تعویض کلید و پریز، اصلاح لوله کشی آب، تخصیص منبع آب، پمپ آب و کنتکس دیوارهای داخلی را از جمله اقدامات انجام شده در این خانه بهداشت عنوان کرد که بهسازی و بازسازی شده اند تا خدمات بهداشت و سلامت در محیطی به مراتب بهتر و با کیفیت تر به مردم ارائه گردد.

نوربخش، بازسازی و بهسازی این خانه بهداشت که از قدمتی طولانی نیز برخوردار است را یکی از ضروریات حوزه بهداشت دانست و افزود: تحقق این امر، موجبات رضایتمندی اهالی این روستا را فراهم کرده است.

• گروه خبری :