• 1400/09/20

به مناسبت روز پرستار؛ ایستگاه سنجش‌ سلامت در مصلای نماز جمعه فراشبند برپا شد

به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار، نمازگزاران جمعه در فراشبند به صورت رایگان از نظر سلامت، غربالگری شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، «ابراهیم اسکندری» مسوول بسیج جامعه پزشکی شهرستان، گفت: به مناسبت گرامیداشت روز پرستار، واحد پرستاری بیمارستان امام هادی(ع) فراشبند، روز جمعه از ساعت 11 با حضور در محل برگزاری نماز جمعه در قالب دو پایگاه جداگانه در ورودی برادران و خواهران، اقدام به ارائه مشاوره و خدمات سلامت رایگان به شرکت کنندگان در نماز جمعه کرد.

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان امام هادی(ع) فراشبند نیز، ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار، سنجش فشار خون، قند خون، اکسیژن خون، تب سنجی و توزیع ماسک را از جمله خدماتی عنوان کرد که در این ایستگاه سلامت ارایه شد.

«مریم خدابخش لو» افزود: در این ایستگاه، راههای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، نحوه شستن صحیح دست ها و سایر نکات حفاظتی و بهداشتی نیز به نمازگزاران آموزش داده شد.

او یاد آور شد: در همین راستا جمعی از جامعه پرستاری بیمارستان امام هادی(ع) نیز، با لباس فرم پرستاری در مراسم نماز جمعه فردا شرکت کردند.