• 1399/06/19
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

تاکید بر اجرای دقیق پروتکل های بهداشتی در مدارس نوجین

در بازدید کارشناسان بهداشت محیط و بهداشت عمومی مرکز خدمات جامع سلامت نوجین از مدارس این شهر، بر اجرای پروتکل های بهداشتی از سوی مدیران و دانش آموزان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس بهداشت محیط مرکز جامع سلامت نوجین، با اشاره به اینکه حفظ سلامت دانش آموزان از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: با توجه به اینکه مدارس از اماکن پر تجمع محسوب می شود و می تواند سبب شیوع و انتقال ویروس کرونا شود، لازم است مقررات، توصیه ها و پروتکل های بهداشتی در مدارس با حساسیت بیشتری اجرا گردد.

«رحمان عوض پور» با تاکید بر اجرای پروتکل های بهداشتی در مدارس نوجین، افزود: در این برنامه بازدید، آموزش های لازم در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانش آموزان و مدیران ارایه و بر رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی ارسالی از ستاد ملی مقابله با کرونا ویروس تأکید شد.

او افزود: در راستای نظارت بیشتر بر اجرای پروتکل های بهداشتی و لزوم استفاده از ماسک و به منظور کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا، کارشناسان بهداشت محیط بصورت مستمر بر تمامی مدارس نظارت داشته و آموزش های لازم در خصوص رعایت دستورالعمل های بهداشتی  را ارائه می کنند

.