• 1399/12/12

تقدیر از دانشکاران با دانش های مصوب و اجرایی در شبکه فراشبند

در مراسمی از دانشکار ‌شبکه با ارائه دانش های مصوب و اجرا شده در سطح شبکه تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، دبیر کمیته مدیریت دانش شبکه فراشبند در این خصوص، گفت: این دانشکار با توجه به شرایط کرونایی، پیشنهاد خود را در راستای نصب روشویی های پدالی به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی و پیشگیری از کرونا و همچنین در خصوص کاهش آسیب‌های جسمی و روانی پرسنل اورژانس 115 در زمینه افزایش کیفیت محیط کار، به سامانه ایده نو ارسال کرده است که با توجه به تصویب و اجرایی شدن ایده های ارسالی، با اهدای کارت هدیه از او تقدیر شد.

«معصومه زمانی نودادی» افزود: همچنین برای سایر همکاران که صاحب دانش های مصوب شده طبق نظر اعضای کمیته مدیریت دانش بوده اند، از سوی رییس شبکه تقدیر نامه صادر شد.

او یاد آور شد: کمیته مدیریت دانش، پذیرای پیشنهادات همکاران و ارباب رجوع به منظور ارتقای کیفیت خدمات است.

در این مراسم، از دبیر کمیته مدیریت دانش نیز به دلیل برگزاری منظم جلسات و هماهنگی در اجرایی شدن ایده‌ها تقدیر شد.