• 1402/12/24
شبکه بهداشت و درمان فراشبند

تقدیر از کارشناس تغذیه شبکه فراشبند به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر

به مناسبت روز جهانی رژیم درمانگر، از کارشناس تغذیه شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، سرپرست شبکه با گرامیداشت روز جهانی رژیم درمانگر، بر نقش مهم کارشناسان تغذیه در روند اصلاح عادات غذایی، مشاوره و درمان بیماریها تاکید کرد.

دکتر «حسین شکاری»، نقش کارشناسان تغذیه را در پیشبرد اهداف نظام سلامت و ارتقای دانش تغذیه ای افراد جامعه مهم و ضروری دانست و گفت: اختصاص یک روز از تقویم به‌ نام روز رژیم‌ درمانگران نشان‌دهنده نقش گسترده مشاوران تغذیه در تیم مراقبت و کمک به بهبود سلامتی فرد و جامعه است.

در این مراسم که با حضور دکتر «حسین شکاری» سرپرست شبکه، «احمدرضا میرزائیان» مسئول حراست، «ابراهیم اسکندری» مسئول امور عمومی و «صادق عالیشوندی» مسئول توسعه شبکه برگزار شد، از تلاش کارشناس تغذیه شبکه در راستای مشاوره و رژیم‌درمانی برای ارتقا و حفظ سلامت جامعه تقدیر شد.

• گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار شبکه