• 1401/08/04

تقدیر از کارمند نمونه سال 1400 دانشگاه علوم پزشکی شیراز

طی لوحی از سوی دکتر «سید وحید حسینی» رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از «ابراهیم اسکندری» کارمند شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند به عنوان کارمند نمونه سال 1400 در دانشگاه علوم پزشکی شیراز تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، متن این لوح تقدیر به شرح زیر است؛

جناب آقای ابراهیم اسکندری

با سلام و احترام

در آموزه های قرآنی مکتب اسلام، تلاش صادقانه و خالصانه برای خدمت به انسان ها، وسیله تقرب به ذات احدیت است.

ضمن ارج نهادن به خدمات ارزنده جنابعالی در راه رسیدن به اهداف والای دانشگاه، انتخاب شایسته شما به عنوان:

کارمند نمونه سال 1400 دانشگاه علوم پزشکی شیراز

را تبریک گفته، مراتب تشکر و سپاسگزاری خود را اعلام داشته و این لوح سپاس را به دلیل کوشش و تلاش ارزنده ای که در این زمینه مبذول داشته اید به شما تقدیم می نمایم.

امید که همچون گذشته دلسوزانه، متعهدانه و با بهره گیری از تمامی توان و تجارب ارزشمند خویش در خدمت و نظام جمهوری اسلامی بیش از پیش دل بسپارید تا به لطف و مدد الهی، فردایی بهتر برای ایران اسلامی تحقق بخشیم.

دکتر سید وحید حسینی

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز