• 1401/08/30

تولد نوزاد عجول دهرمی در آمبولانس

رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند از تولد نوزاد عجول در آمبولانس مرکز خدمات جامع سلامت دهرم خبر داد.

رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند از تولد نوزاد عجول در آمبولانس مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، دکتر«حسن کرمی» با اعلام این خبر گفت: شامگاه روز گذشته 28 آبان، مادر باردار 27ساله ای با دردهای شدید زایمان به مرکز خدمات جامع سلامت دهرم مراجعه کرد و پس از معاینه از سوی پزشک مرکز و انجام اقدامات اولیه، برای دریافت مراقبت‌های ویژه و انجام زایمان، به بیمارستان فیروزآباد اعزام شد.

او افزود: در بین مسیر انتقال به بیمارستان، مراحل زایمان آغاز و با تلاش و اقدامات صحیح «خاطره دهقان» مامای مرکز خدمات جامع سلامت دهرم، زایمان با موفقیت انجام و مادر و نوزاد پسر در وضعیت مطلوب، تحویل بیمارستان حضرت قائم(عج) فیروزآباد شدند.

رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند با اشاره به اینکه روزهای آخر دوران بارداری روزهای حساسی است و هرگونه سهل انگاری می تواند جان مادر و کودک را به خطر بیندازد، به مادران باردار توصیه کرد: به محض شروع دردهای زایمانی به نزدیکترین مرکز تسهیلات زایمانی مراجعه نمایند.