شبکه بهداشت و درمان فراشبند
جمع آوری بیش از 435 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته طی 10روز گذشته در فراشبند
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند از جمع آوری و معدوم سازی بیش از 435 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته از ابتدای بهمن سال جاری تاکنون در فراشبند خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت شهرستان فراشبند، دکتر «حسین شکاری» با اشاره به آمار بالای مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و معدوم شده از ابتدای بهمن سال جاری تا کنون در فراشبند، گفت: بیش از 435 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در این باره زمانی، از سوی بازرسان بهداشت محیط کشف و معدوم شده است که این مقدار شامل انواع نوشیدنی های گازدار، لبنیات، آب میوه، گوشت مرغ و سایر فراورده های پروتئینی است.
او با بیان اینکه بازرسان بهداشت محیط، روزانه چندین کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را از مراکز عرضه جمع آوری و معدوم می کنند، افزود: رعایت مقررات بهداشتی در تمامی مراحل تهیه، نگهداری، توزیع و فروش مواد غذایی به دلیل خطرات جدی مواد غذایی تاریخ گذشته برای سلامتی مصرفکنندگان، الزامی است و مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته باید در سریع ترین زمان ممکن از چرخه فروش خارج شود.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند با تاکید بر اینکه تاریخ های انقضا درج شده بر روی بسته بندی محصولات می تواند فرد را راهنمایی کرده و از بروز مسمومیت های غذایی جلوگیری نماید، اضافه کرد: «تاریخ مصرف» یا «بهترین زمان مصرف» نشان می دهد که چه زمانی این محصول در اوج تازگی است و مشتریان می توانند از آن استفاده نمایند. در همین راستا شهروندان باید پیش از توجه به قیمت کالا، به تاریخ مصرف مندرج بر روی آن توجه کنند.
مسوول بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت این شهرستان نیز کنترل تاریخ مصرف مواد غذایی در زمان خرید را دارای اهمیت بالایی دانست و تاکید کرد: ممکن است یک کنسرو غذایی که تاریخ آن به اتمام رسیده است، زمینهساز مسمومیت یک خانواده و در نهایت مرگ آنها شود.
مهندس «زهرا کریم پور»، افزود: رعایت اصول اخلاقی از سوی واحدهای صنفی یک واجب شرعی و قانونی است و فعالان حوزههای صنفی باید اخلاقمداری را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و تلاش کنند آنچه را که در اختیار مصرفکننده قرار میدهند از بالاترین کیفیت برخوردار باشد.
او از شهروندان خواست، در هنگام خرید مواد غذایی به مشخصات بهداشتی محصول دقت کنند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، گزارش خود را در سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت و پیگیری کنند.
پایان خبر
نظر دهید