• 1401/02/10

حضور بسیجیان و جهادگران عرصه سلامت فراشبند در راهپیمائی روز جهانی قدس

بسیجیان جامعه پزشکی و جهادگران عرصه سلامت فراشبند همراه با اقشار مختلف مردم روزه دار، در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان، با حضور در راهپیمایی روز جهانی قدس، رهایی قدس شریف و حمایت از مردم مظلوم فلسطین را فریاد زدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان، با گرامیداشت روز جهانی قدس، گفت: رییس شبکه‌ بهداشت و درمان فراشبند به همراه جمعی از بسیجیان و جهادگران عرصه سلامت شهرستان، پس از تجمع در مقابل ساختمان شبکه بهداشت و درمان فراشبند، خود را به میدان بسیج رساندند تا همراه با اقشار مختلف مردم، ضمن تجدید بیعت با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب و اعلام انزجار از ددمنشی های رژیم جعلی صهیونیستی، از مردم مظلوم فلسطین اعلام حمایت کنند.

«ابراهیم اسکندری» افزود: شرکت کنندگان در این راهپیمایی، خواستار اتحاد بیش از پیش ملت های مسلمان برای آزادی قدس شریف از دست اسرائیل  غاصب شدند.

او اضافه کرد: یک دستگاه آمبولانس اورژانس 115 نیز با هدف ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی، به همراه دو تکنسین فوریت های پزشکی، ضمن استقرار در محل تجمع راهپیمایان، شرکت کنندگان در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس را همراهی کردند.