• 1399/10/20

در هفته گذشته انجام شد؛ بازدید از 196 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در فراشبند در راستای پیشگیری و کنترل کووید-19

در راستای حفظ و ارتقای سلامت شهروندان و پیشگیری و کنترل کووید-19، در قالب طرح بسیج ملی مقابله محیطی با ویروس کرونا، از 196 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن فراشبند در هفته گذشته بازدید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، با اشاره به اقدامات بهداشت محیط در پیشگیری از شیوع کرونا، گفت: در راستای مقابله با بیماری کووید 19، در بازدید از فعالیت مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی و اماکن عمومی شهر فراشبند، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی تاکید شد.

مهندس«امین کرمی»، افزود: در این بازدید، همچنین بر استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری فیزیکی، گندزدایی سطوح و ابزار و تجهیزات، عدم ارائه خدمات به افراد بدون ماسک تاکید و پوستر های آموزشی نیز به این مراکز داده شد.

او ادامه داد: در بازدید های بهداشتی انجام شده در هفته گذشته، به 9 مرکز متخلف زیر پوشش مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، اخطار کتبی داده شد.

کرمی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی، یاد آور شد: مردم می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را با شماره تلفن 190 در میان بگذارند.