• 1401/04/05

دیدار رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند با رییس جدید اداره بهزیستی شهرستان

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند با هدف همکاری و هماهنگی بیشتر در حوزه مشترک فعالیت های بهزیستی و شبکه بهداشت و درمان در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی، با رییس جدید اداره بهزیستی شهرستان فراشبند دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، رییس شبکه در این دیدار، ضمن آرزوی توفیق و تبریک انتصاب رییس جدید اداره بهزیستی شهرستان فراشبند، از همکاری و هماهنگی بیش از پیش شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اداره بهزیستی در راستای کاهش آسیب های اجتماعی خبر داد.

دکتر «حسن کرمی» ابراز امیدواری کرد که با تعامل و هماهنگی هر چه بیشتر اداره بهزیستی با شبکه بهداشت و درمان، شاهد پیشرفت و موفقیت های بیشتر در طرح ها و برنامه های مشترک باشیم.

او افزود: شبکه بهداشت و درمان آمادگی همکاری در برگزاری کمیسیون های پزشکی و همچنین ارائه خدمات تخصصی، مشاوره ای و پزشکی در مراکز اقامتی ترک اعتیاد، به خصوص در مرکز نگهداری معلولان ذهنی زیر 14 سال مهر آفرینان محسنین فراشبند را دارد.

رییس اداره بهزیستی شهرستان فراشبند، با توجه به حساسیت مرکز نگهداری معلولان ذهنی و ویژگی های خاص آنان که نیاز به توجه و تمهیدات ویژه دارند، خواستار همکاری نزدیک شبکه بهداشت و درمان شهرستان با اداره بهزیستی شد.

دکتر «سحر احمدی» با اشاره به اهمیت راه اندازی اورژانس اجتماعی در شهرستان، خواستار مشارکت خیرین و تداوم همکاری شبکه بهداشت و درمان با اداره بهزیستی شد و ابراز امیدواری کرد با تداوم این همکاری، بتوان خدمات بیشتری به جامعه هدف در راستای پیشگیری از آسیب های اجتماعی در سطح شهرستان انجام داد.

در این دیدار، «ابراهیم اسکندری» مسوول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند و «لیلا کهنسال» کارشناس مسوول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رییس شبکه را همراهی کردند.