• 1400/11/23

راه اندازی بخش رادیولوژی در مرکز خدمات جامع سلامت نوجین

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند از راه اندازی بخش رادیولوژی و بهره‌ برداری از دستگاه رادیولوژی آنالوگ مرکز خدمات جامع سلامت «نوجین» همزمان با نهمین روز از دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، دکتر «حسن کرمی» با اعلام این خبر، گفت: با پیگیری های انجام شده، دستگاه رادیولوژی آنالوگ مرکز خدمات جامع سلامت نوجین به ارزش بالغ بر یازده میلیارد و پانصد میلیون ریال راه اندازی و به چرخه خدمت رسانی این مرکز افزوده شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان فراشبند، این دستگاه تصویربرداری را از بهترین دستگاه های آنالوگ دانست و افزود: با راه اندازی این دستگاه و اضافه شدن خدمت رادیولوژی به مجموعه خدمات سلامت در این مرکز، خدمات درمانی و تشخیصی با کیفیت بهتری انجام می شود.

او با برشمردن خدمات قابل ارائه به شهروندان در این مرکز، افزود: مردم نوجین تا امروز دسترسی به خدمات رادیولوژی نداشتند که با بهره برداری از این خدمت، گام مهمی در افزایش خدمات تشخیصی و درمانی و پیشگیری از سفرهای درمانی مردم این شهر به مرکز شهرستان و یا شهرستان های همجوار برای دریافت خدمات رادیولوژی برداشته می شود.

پس از این آیین که با حضور معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار، امام جمعه، بخشدار مرکزی، رییس شبکه بهداشت و درمان و تنی چند از روسای ادارات شهرستان فراشبند برگزار شد، از بخش های مختلف این مرکز نیز بازدید شد.