• 1399/10/08
با حضور تیم مراقبتی طرح شهید سلیمانی انجام ‌شد؛

مراقبت تخصصی برای یک مادر باردار فراشبندی مبتلا به کووید19 در منزل

تیم مراقبتی طرح شهید سلیمانی مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، متشکل از پزشک، ماما و مراقب سلامت، برای مراقبت تخصصی از یک مادر باردار مبتلا به کرونا، به منزل آن مراجعه کردند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت این شهرستان، یکی از راهکارهای ارتقاء و حفظ سلامت مادران باردار را ارائه مراقبت های مناسب در دوران بارداری دانست و گفت: مادران باردار با سابقه بیماری های زمینه ای به ویژه مشکلات ریوی، دیابت و فشارخون بالا یا نقص سیستم ایمنی بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری کووید 19 قرار دارند و باید تمهیدات مراقبتی بیشتری انجام دهند.

«اکبر نوربخش» افزود: در صورت مشاهده علایم آلودگی با ویروس کرونا یا تشدید علائم در مادران باردار، مراجعه به موقع به مراکز خدمات جامع سلامت، بهترین راهکار برای پیشگیری از بروز مشکلات جدی و عوارض در مادر و نوزاد است.

او، معاینه، اندازه‌ گیری فشار خون، بررسی و ارزیابی علائم خطر، آموزش های تغذیه، تجویز دارو و هماهنگی با بیمارستان برای ویزیت متخصص زنان را از اقدامات انجام شده از سوی تیم مراقبتی طرح شهید سلیمانی برای این مادر باردار عنوان کرد.

نوربخش ابراز امیدواری کرد با رعایت موارد پیشگیری و توجه به توصیه های بهداشتی و مراقبتی، شاهد کنترل بیماری کووید-19 در تمامی اقشار جمعیتی به ویژه مادران باردار باشیم.