• 1401/02/19

معاینه دهان و دندان دانش آموزان «دولت آباد» دهرم به مناسبت هفته سلامت

همزمان با هفته سلامت، دانش آموزان «دولت آباد» دهرم اهمیت سلامت دهان و دندان در دوران کرونا را فرا گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، دندانپزشک مرکز دهرم معاینه دندانپزشکی و مسواک زدن را نخستین گامهای سلامت دندان ها دانست و گفت: به همین منظور، دندانپزشک و دستیار سلامت دهان و دندان مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم با حضور در مدرسه «زینب کبری» دولت آباد، ضمن معاینه دهان و دندان دانش آموزان، روشهای درست مسواک زدن، استفاده از فلوراید، تغذیه مناسب، اهمیت سلامت دهان در دوران کرونا و ارتباط سلامت دهان با سلامت عمومی را به آنها جمعی آموزش دادند.

دکتر «بهاره دواز» با تاکید بر اهمیت توسعه فرهنگ پیشگیری از ابتلا به بیماری های دهان و دندان در بین دانش آموزان، افزود: حفظ بهداشت دهان و دندان از گذشته تاکنون مورد تأکید بوده است چرا که دندان‌ها یکی از حیاتی‌ترین اعضای بدن هستند و در صورت آسیب جدی به آنها بخش عمده‌ای از بدن تحت‌ تاثیر قرار خواهد گرفت.

او اضافه کرد: در این برنامه، دانش آموزانی که نیاز به پیگیری و درمان داشتند، برای اقدامات بیشتر به مرکز خدمات جامع سلامت دهرم ارجاع داده شدند.