• 1399/06/17

نشست بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه سلامت دهرم

مسائل و مشکلات مرکز خدمات جامع سلامت شهید حیدر شهیدی دهرم با حضور ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معاون بهداشتی و بخشدار دهرم بررسی شد.

مسائل و مشکلات مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم با حضور رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، معاون بهداشتی و بخشدار دهرم بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، بخشدار دهرم در این نشست، به تشریح وضعیت بخش دهرم در حوزه سلامت، مسائل، مشکلات، نیازها و اولویت های حوزه های بهداشت و درمان در این بخش پرداخت و خواستار حمایت های هر چه بیشتر مسوولان سلامت شهرستان در این خصوص شد.

«محسن رضایی»، اختصاص و تجهیز آمبولانس، تامین برق اضطراری مرکز، تامین نیروی انسانی مورد نیاز و تسریع در تکمیل پروژه ساختمان مرکز دهرم را از نیازهای مردم بخش دهرم برشمرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند در این نشست، رسیدگی به مشکلات و مسائل شهروندان و مراجعان به مرکز بهداشتی و درمانی را از دغدغه های خود برشمرد و بر رفع این مشکلات تاکید کرد.

دکتر «حسن کرمی» در پایان این نشست، قول مساعد برای پیگیری و رفع مشکلات و نیازهای حوزه سلامت در این بخش را داد.