• 1401/04/13

نشست هم اندیشی برای ارتقای شاخص های بهداشت روان در مرکز خدمات جامع سلامت فراشبند

نشست هم اندیشی با هدف ارتقای شاخص های حوزه سلامت روان، با حضور رییس مرکز خدمات جامع سلامت، کارشناس سلامت روان شبکه، کاردان پزشک خانواده روستایی و پزشک مرکز شهری روستایی فراشبند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس سلامت روان شبکه، گفت: در این نشست، موارد اورژانس روانپزشکی که در راس آن افکار خودکشی قرار دارد، همچنین نحوه شناسایی افکار از سوی مراقبان سلامت و بهورزان و ارجاع به پزشک و ثبت آن از سوی پزشک بررسی شد.

«لیلا کهنسال» افزود: در این نشست، علاوه بر ارایه گزارشی از شاخص های خانه های بهداشت روستایی فراشبند، بر افزایش شاخص های واحدهای مختلف، موارد افکار خودکشی، اقدام به خودکشی و مشاوره تاکید شد.