• 1400/05/06

پایش و ارزیابی فعالیت های بهداشت محیط شبکه فراشبند در بازدید معاون گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی شیراز

معاون گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در سفر به فراشبند، از نزدیک فعالیت های بهداشت محیط این شهرستان در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا را بررسی و پایش کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، معاون بهداشتی شبکه و رییس مرکز بهداشت شهرستان، گفت: «مرجان مشتاقی مقدم» در بازدید از واحد بهداشت محیط شبکه، ضمن بررسی مستندات و اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری و مقابله با کرونا، برنامه‌های بهداشت محیط، از جمله نظارت های سطح شهر، کلر سنجی آب و دفع پسماندهای عفونی را پایش و ارزیابی کرد.

«اکبر نوربخش» افزود: معاون گروه سلامت محیط دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در ادامه در بازدید میدانی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و همچنین رستورانها و سایر اصناف سطح شهر فراشبند، بر رعایت دستورالعمل بهداشتی و استفاده بیشتر از ماسک تاکید کرد.

این ناظر استانی بهداشت محیط، با توجه‌ به‌ پیک پنجم کرونا و مرگ و میر بالای این ویروس جهش یافته، از مردم خواست در زمان بندی های اعلام شده نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.

مشتاقی مقدم، در پایان این برنامه بازدید، از اقدامات بهداشت محیط این شهرستان و تیم مدیریتی این شبکه در راستای پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا تقدیر کرد و اقدامات انجام شده در سطح شهرستان را موثر و مفید ارزیابی کرد.