• 1403/01/22
شبکه بهداشت و درمان فراشبند

پیام سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، به مناسبت روز دندانپزشک

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند با انتشار پیامی به مناسبت روز دندانپزشک، این روز را به تمامی دندانپزشکان و فعالان این حوزه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، در متن پیام دکتر «حسین شکاری» آمده است؛

دندانپزشکان و بهداشت کاران دهان و دندان به عنوان اعضای تیم سلامت در بخش‌های پیشگیری ودرمان بیماری‌های دهان و دندان و آموزش روش‌های بهداشتی به افراد جامعه، نقش پررنگی در ارتقاء سلامت جامعه دارند.

با توجه به اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در حفظ سلامتی و جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و به پاس قدردانی از تلاش دندانپزشکان که نقش بسیار مهمی در نظام سلامت و ارتقای کیفیت زندگی افراد جامعه ایفا می‌کنند، بیست و سوم فروردین، روز دندانپزشک نامگذاری شده است.

اینجانب ضمن گرامیداشت "روز دندانپزشکی" از زحمات و تلاش‌های دندانپزشکان و همکاران گرامی فعال در این حوزه تشکر و قدردانی نموده و از درگاه خداوند متعال توفیق روزافزون تمامی کارکنان شاغل در بخش‌های دندانپزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند را مسئلت می‌نمایم.

دکتر حسین شکاری

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند