• 1400/09/20

گرامیداشت روز پرستار در مرکز خدمات جامع سلامت «دهرم» فراشبند

به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار و با حضور مسوولان بخش دهرم از تلاش پرستاران این مرکز تقدیر شد.

به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار و با حضور مسوولان بخش دهرم از تلاش پرستاران این مرکز تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، بخشدار دهرم در این مراسم، ضمن تبریک ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، از فداکاری، ایثار و از خود گذشتگی همراه با صبر و بردباری و ارائه خدمات مطلوب پرستاران به ویژه در مبارزه با ویروس منحوس کرونا و اقدامات و عملکرد مناسب آن ها تقدیر کرد.

«محسن رضایی»، با اشاره به اینکه تقدیر از پرستاران نباید فقط مربوط به روز پرستار باشد، افزود: ارزش و اهمیت کار و تلاش پرستاران قابل وصف نیست که بتوان آن را یک روز خاص و در قالب سخن و جمله بیان کرد بلکه باید خدمات شبانه روزی این قشر، همواره ارج نهاده شود.

شهردار و شورای اسلامی دهرم، یکی از روحانیون به نمایندگی از روحانیت این شهر و جمعی از دانش آموزان نیز در این مراسم، از تلاش پرستاران این مرکز تقدیر کردند.