• 1401/06/27

ارائه خدمات درمانی از سوی بسیج جامعه پزشکی فراشبند در آیین پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی

مسوول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند از استقرار تیم های بهداشتی و درمانی بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی و ارائه خدمات درمانی به زائران امام‌زاده شهید (ع) خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند،«ابراهیم اسکندری» با اعلام این خبر گفت: جهادگران بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند با استقرار در مسیر پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی شهر دهرم به امامزاده شهید اقدام به گرفتن فشار، قند خون و درمان گرمازدگی زائران و شرکت‌ کنندگان در آیین پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی کردند.

او افزود: در همین راستا و طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده، موکب های درمانی بسیج جامعه پزشکی از ساعات اولیه مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین حسینی در مسیر شهر دهرم تا امامزاده شهید مستقر و به ارایه خدمات بهداشتی و درمانی مشغول بودند.

مسوول کانون‌ بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند به مشکلات پزشکی زائران اشاره کرد و افزود: بیشتر زائرانی که به موکب‌های بسیج جامعه پزشکی مراجعه می‌کردند مشکلاتی از قبیل گرمازدگی، عرق سوزی از شدت گرما، تاول زدن پاها که احتیاج به پانسمان دارد داشتند.

اسکندری با تقدیر از همکاری جهادگران بسیجی، اضافه کرد: این خدمات بهداشتی و درمانی با همکاری مرکز خدمات جامع سلامت شهید «حیدر شهیدی» دهرم و درمانگاه تیپ الهادی کوار انجام شد.