• 1401/07/02

برپایی ایستگاه سنجش سلامت در مصلای نماز جمعه فراشبند

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند از برپایی ایستگاه سنجش سلامت به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در مصلای نماز جمعه این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، «ابراهیم اسکندری» هفته دفاع مقدس را نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن دانست که در این مجموعه تابناک، درخشنده ترین و نفیس ترین نگین گرانبها یاد و خاطره شهیدان است.

او، آموزش و مشاوره رایگان درباره بیماری ها و ارجاع بیماران مشکوک به فشار خون و دیابت به پزشک برای تشخیص بیشتر و مراقبت را از اهداف برپایی این ایستگاه عنوان کرد.

مسوول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند یادآور شد: در این ایستگاه که با همکاری جهادگران بسیجی بیمارستان امام هادی(ع) فراشبند و با هدف غربالگری و شناسایی بیماران فشارخونی و دیابتی برپا شد، بیش از 70 نفر از افراد بالای 30 سال و افراد سالمند بالای 60 سال بصورت رایگان از نطر فشار خون و قند خون ارزیابی شدند.