• 1400/09/06

برپایی میز خدمت و ایستگاه سلامت در مصلای نماز جمعه فراشبند به مناسبت هفته بسیج

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج و با هدف پاسخگویی به مطالبات مردمی، میز خدمت با حضور مسوولان شهرستان فراشبند در مصلای نماز جمعه این شهر برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، مسوول کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند، برپایی میز خدمت در مصلای نماز جمعه را فرصت مناسبی برای شهروندانی دانست که به دلیل مشغله کاری، فرصت حضور در ادارات را ندارند.

«ابراهیم اسکندری»، افزود: در این برنامه میز خدمت، دکتر «حسن کرمی» رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند نیز در کنار دیگر مسوولان شهرستان بصورت چهره به چهره با مردم دیدار و با آنها گفتگو کرد.

او اضافه کرد: با برپایی میز خدمت در مصلای جمعه، مردم مشکلات خود را مطرح کردند و راهکار‌ها و راهنمائی‌های لازم از سوی رئیس شبکه بهداشت و درمان برای رفع این مشکلات و درخواست‌های آنان ارائه شد.

اسکندری یاد آور شد: همزمان با راه اندازی میز خدمت، ایستگاه سلامت نیز در مصلای نماز جمعه دایر و فشار خون نماز گزاران اندازه گیری شد.