شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند
برگزاری جشنواره غذای سالم در یکی از پیش دبستانی های فراشبند
به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم در یکی از مدارس پیش دبستانی فراشبند برگزار شد.
به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم در یکی از مدارس پیش دبستانی فراشبند برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، کارشناس کنترل و امنیت مواد غذایی شبکه در این مراسم که باهدف ترویج الگوی سالم با جایگزینهای غذای سالم برگزار شد با گرامیداشت روز جهانی غذا،گفت: این روز به افتخار تاسیس سازمان خوار بار و کشاورزی ملل متحد(فائو) در سال 1945 نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته میشود.
«پریسا روستا» بالا بردن سطح زندگی و بهبود تغذیه مردم جهان، دسترسی به غذای ایمن، سالم و مغذی، توزیع مناسب مواد غذایی در مناطق مختلف جهان، ایجاد امنیت غذایی و مبارزه با سوء تغذیه با ارائه اطلاعات لازم به کشورهای مختلف را از مهم ترین اهداف سازمان فائو دانست که این اقدام، بازدهی کشاورزی و سطح تغذیه در جهان را افزایش داده است.
او، بهداشت مواد غذایی را مساله بسیار مهمی در علم تغذیه عنوان کرد و افزود: در کنار نوع استفاده و چگونگی بهره گیری از مواد غذایی، رعایت بهداشت در مصرف و نگهداری غذا نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
این کارشناس کنترل مواد غذایی از مهم ترین اقدامات بهداشتی هر جامعه که بخش عمده آن سلامت و ایمن سازی از بیماری هاست را دست یابی به موفقیت هایی در زمینه بهداشت تغذیه دانست و اضافه کرد: تأمین مواد غذایی سالم و متناسب، برنامه ریزی برای بهبود وضع تغذیه، آموزش های لازم در زمینه مسائل غذایی و پیش گیری از سوء تغذیه، اموری هستند که نقش تعیین کننده ای در بهداشت فردی و اجتماعی و سلامت افراد جامعه دارند.
او افزود: در این جشنواره غذا که با حضور کارشناس سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس و کارشناس نظارت بر درمان شبکه بهداشت، مدیر، مربی بهداشت و دانش آموزان پیش دبستانی قصر اندیشه، برگزار شد، غذاهای سنتی شامل آش، حلوا، شلهزرد، رنگینک و نان، پنیر و سبزی در ظروف مختلف سنتی به نمایش گذاشته شد.
در این جشنواره، ارزش غذاها از نظر کمنمک، کم شکر، کم روغن بودن مورد بررسی قرار گرفت و به نفرات برتر جوایزی از سوی واحد سلامت نوجوانان و جوانان و مدارس شبکه بهداشت فراشبند اهدا شد.
پایان خبر
نظر دهید