• 1400/12/24

برگزاری دومین نشست صیانت از جمعیت در شهرستان فراشبند

دومین نشست کارگروه شهرستانی طرح ملی صیانت از جمعیت به ریاست معاون سیاسی امنیتی فرماندار و با حضور روسای ادارات عضو این کارگروه در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، معاون سیاسی امنیتی فرماندار شهرستان در این نشست، گفت: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای طرح صیانت از جمعیت، تلاش برای اجرایی شدن این طرح در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی و امنیتی را نیازمند مشارکت و همت همگانی دانست.

«حمدالله عربلو»، با اشاره به اینکه در زمینه اجرای طرح صیانت از جمعیت باید با استفاده از توانمندی های سازمان ها، نهادها و ادارات بر روی تشکیل و تحکیم بنیان خانواده و فرزندآوری تلاش شود، افزود: برای پیشبرد اهداف طرح ملی صیانت از جمعیت، همکاری و هماهنگی بین بخشی بیشتری باید در بین ادارات شهرستان وجود داشته باشد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان و دبیر این کارگروه نیز در این نشست با اشاره به راهبردهای تعیین شده در قانون جوانی جمعیت، افزود: رصد و آمایش جمعیت، توانمندسازی خانواده‌ها، سلامت مادران، تکامل همه جانبه کودکان، تسهیل ازدواج دانشجوان و افزایش خوابگاه‌های متاهلی و تقویت و ترویج فرزندآوری در مراکز جامع سلامت از راهبردهای تعیین شده در قانون جوانی جمعیت است.

دکتر «حسن کرمی» با تاکید بر لزوم اجرای برنامه‌های مشترک در راستای صیانت از جمعیت، گفت: برای پیشرفت کار در زمینه طرح ملی صیانت از جمعیت، روسای ادارات باید یک برنامه عملیاتی مدون و زمانبندی شده ارائه دهند تا اجرای کار در هر زمان قابل پایش و بررسی باشد.