30 شهریور 1403

  • 1401/01/30
  • - تعداد بازدید: 204
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط فراشبند بر کارگاه های شیرینی پزی و تولید زولبیا و بامیه

در بازدید بازرسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند از کارگاه های شیرینی پزی و تولید زولبیا و بامیه، ضمن انجام تست روغن، نحوه تولید و عرضه انواع زولبیا و بامیه مورد بررسی قرار گرفت.

در بازدید بازرسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند در ماه مبارک رمضان از کارگاه های شیرینی پزی و تولید زولبیا و بامیه، ضمن انجام تست روغن، نحوه تولید و عرضه انواع زولبیا و بامیه مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، گفت: با توجه به شروع ماه مبارک رمضان و لزوم تشدید نظارت ها در این ایام و حساسیت موضوع و به منظور کنترل و نظارت بهتر بر مراکز تهیه، عرضه و توزیع مواد غذایی فعال در این ایام، بازرسان بهداشت با تشکیل اکیپ بازرسی در ساعات اداری و غیراداری و روزهای تعطیل، ضمن نظارت بر مراکز حساس از جمله مراکز تهیه و عرضه و فروش مواد غذایی، فروشگاه ها، مراکز تهیه و عرضه آش، حلیم، کله پزی و نانوایی ها، بر نحوه پخت و بسته بندی زولبیا و بامیه نیز نظارت دارند.

 

مهندس «امین کرمی» افزود: شهروندان محترم در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در هنگام خرید و تهیه مواد غذایی از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، نظافت و بهداشت محیط، نگهداری و فروش مواد غذایی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته و موارد مشابه، مراتب را از طریق سامانه شکایات مردمی 190 وزارت بهداشت گزارش دهند.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 58507
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید