• 1401/10/24

پایش سلامت نمازگزاران جمعه فراشبند با برپایی ایستگاه سنجش سلامت در مصلای جمعه

به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا(س)، گرامیداشت مقام مادر و روز زن و در قالب پویش سلیمان خدمت دو، سلامت نمازگزاران جمعه فراشبند از سوی سفیران سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان مورد پایش قرارگرفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان فراشبند، مسوول بسیج جامعه پزشکی شهرستان با اعلام این خبر، گفت: کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان فراشبند با هدف ارائه خدمات سلامت به نماز گزاران با همکاری شبکه بهداشت و درمان شهرستان با برپایی ایستگاه سنجش سلامت در محل برگزاری نماز جمعه شهرستان به ارائه خدمات غربالگری فشار خون و تست قند خون و انجام مشاوره به نمازگزاران پرداختند.

«ابراهیم اسکندری» افزود: بسیج جامعه پزشکی با هدف ارتقای سطح سلامت در جامعه، آموزش و فرهنگ‌سازی و همچنین انتقال مفاهیم مسائل بهداشتی در سطح جامعه به خدمت رسانی جهادی در حوزه سلامت می پردازد.

او اضافه کرد: در این برنامه جهادی، سلامت نمازگزاران جمعه فراشبند از سوی سفیران سلامت کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان مورد پایش قرارگرفت.