30 شهریور 1403

  • 1401/02/19
  • - تعداد بازدید: 165
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

آشنایی دانش آموزان روستای امامزاده شهید (ع) با راههای پیشگیری، کنترل و درمان پدیکلوزیس

به مناسبت هفته سلامت، دانش آموزان مدرسه ابتدایی روستای امامزاده شهید(ع) فراشبند با پدیکلوزیس(شپش) و راههای پیشگیری، کنترل و درمان آن آشنا شدند.

به مناسبت هفته سلامت، دانش آموزان مدرسه ابتدایی روستای امامزاده شهید(ع) فراشبند با پدیکلوزیس(شپش) و راههای پیشگیری، کنترل و درمان آن آشنا شدند.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، بهورز خانه بهداشت روستای امامزاده شهید(ع) فراشبند با حضور در مدرسه ابتدایی این روستا، پدیکلوزیس(شپش) را یکی از انگل های انسان دانست و افزود: شپش سر حشره ای بدون بال است که تمام عمر خود را بر روی پوست سر انسان می گذراند و از خون ان تغذیه می کند.
 
 
«محبوبه جعفری» افزود: شپش سر ممکن است در هر کسی رخ دهد، اما کودکان 3 تا 11 ساله به احتمال بیشتری مبتلا می شوند. همه افراد می توانند دچار شپش سر شوند و ابتلا به بیماری ارتباطی با تمیزی شخص یا محیط اطراف او ندارد.
 
او ادامه داد: از آنجا که پنجه های شپش قادر به چسبیدن به برخی از موهای خاص هستند، کسانی که موهای فر دارند، کمتر از کسانی که موهای نرم تری دارند تحت تأثیر قرار می گیرند و دختران نیز به این دلیل که تمایل بیشتری به داشتن موهای بلندتر دارند بیشتر از پسران دچار شپش می شوند.
 
بهورز خانه بهداشت روستای امامزاده شهید(ع) افزود: آلودگی به شپش سر بیشتر اوقات در مکان هایی مانند مدارس، خانه، زمین بازی، ورزش و اردو که تماس فرد با شخصی که شپش در سرش وجود دارد مشاهده شده است.
 
جعفری افزود: در این برنامه، ضمن تاکید بر رعایت بهداشت فردی و محیط، آموزش های لازم نیز به دانش آموزان ارائه شد.
 
پایان خبر 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 59785
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید