26 شهریور 1403

  • 1400/03/11
  • - تعداد بازدید: 427
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

آشنایی کارگران توزیع برق فراشبند با گرمازدگی، علائم و راهکارهای پیشگیری از آن

با حضور کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارگران مدیریت توزیع برق شهرستان که فعالیت آنها در خارج از اداره در معرض آفتاب است، با گرمازدگی، علائم و راهکارهای به موقع در پیشگیری از آن، آشنا شدند.

با حضور کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، کارگران مدیریت توزیع برق شهرستان که فعالیت آنها در خارج از اداره در معرض آفتاب است، با گرمازدگی، علائم و راهکارهای به موقع در پیشگیری از آن، آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز خدمات جامع سلامت شهدای فراشبند، با اشاره به اینکه در فصل گرما و با افزایش دما، شاهد عارضه گرمازدگی در افراد، به ویژه در برخی از مشاغل که به مدت طولانی در معرض آفتاب قرار دارند، هستیم، گفت: گرمازدگی موقعیتی حاد و تهدید‌کننده زندگی است که در این حالت، سیستم تنظیم‌ کننده دمای بدن، به دلیل قرار ‌گرفتن طولانی مدت در هوای گرم یا تولید بیش از حد گرما در بدن یا وجود هر دو حالت، از کار می‌افتد.

 

«محمود احمدی» در خصوص علائم گرمازدگی گفت: در گرما زدگی خفیف، فرد هوشیار است ولی در گرمازدگی شدید، هوشیاری افراد پایین است. حتی ممکن است به صورت ناگهانی غش کنند و بیهوش شوند.

او، با بیان اینکه در گرمازدگی شدید، فرد توانایی خوردن و نوشیدن و ایستادن را ندارد، افزود: در چنین مواردی باید فرد گرمازده را به سرعت به محیط خنک ببریم و به حالت نیمه نشسته و یا دراز کش قرار دهیم، پاهای آن را جمع و یا بلند کنیم، لباس های آن را درآورده و آب ولرم یا گرم روی صورتش باشیم. همچنین می‌توان از کیسه‌های یخ در جاهای پر خون نظیر زیر بغل، دو طرف سر و گردن، دو طرف سینه و کشاله های ران استفاده کنیم.

احمدی با تاکید بر تاثیر اقدامات سریع در کاهش عوارض گرمازدگی، اضافه کرد: عوارض گرمازدگی شدید و خطرناک است و باعث افزایش سموم و آزاد شدن آنزیم های عضلانی در بدن و آسیب به کلیه ‌ها و کبد شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 42275
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید