شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند
بررسی راهکارهای موثر در پیشگیری و درمان و مقابله با افسردگی های شدید در فراشبند
در نشست ستاد کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی شهرستان فراشبند، راهکارهای موثر در پیشگیری و درمان و مقابله با افسردگی های شدید بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، رییس شبکه در این نشست، ضمن ارائه گزارشی از غربالگری جمعیت شهرستان از سوی بهورزان و مراقبان سلامت با اولویت شناسایی بیماران دارای اختلالات روانپزشکی؛ عوامل خانوادگی، اجتماعی و فردی را از علل رایج افسردگی و ایجاد افکار منفی در ذهن افراد عنوان کرد.
دکتر «حسن کرمی» افزود: عواملی از جمله ژنتیک، اتفاقات ناگوار، مصرف برخی از داروها، مشکلات در زندگی روزمره، از دست دادن عزیزان، اتفاقات مهم، مشکلات بین فردی، بیماری های خاص و مصرف مواد می توانند منجر به ابتلا فرد به افسردگی شدید شوند.
کارشناس مسئول بهداشت روان شبکه نیز به آموزش ها و مشاوره های ارائه شده به جمعیت هدف از جمله افراد شناسایی شده دارای اختلالات روانپزشکی و اورژانس روانپزشکی، شامل مهارت های زندگی با اولویت مقابله با خلق منفی، افسردگی، حل مسئله اشاره کرد.
«لیلا کهنسال» همچنین از برگزاری کارگاه های سلامت روان در راستای پیشبرد اهداف سند سلامت روان در ادارات سطح شهرستان خبر داد.
در این نشست که با حضور فرماندار، معاون سیاسی امنیتی فرماندار، بخشدار مرکزی، دادستان، فرمانده سپاه ناحیه و روسای ادارات شهرستان و سرپرست بیمارستان امام هادی(ع) برگزار شد، در خصوص تقویت مهارتهای زندگی، بالا بردن سطح اعتقادات دینی و ایجاد فضای نشاط و امید در جامعه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی بحث و تبادل نظر شد.
پایان خبر
نظر دهید