شبکه بهداشت و درمان فراشبند
بررسی چالشها و نیازمندیهای حوزه سلامت در دیدار مسئولان بهداشت و درمان فراشبند با فرماندار و معاون جدید فرماندار
در دیدار مسئولان حوزه سلامت فراشبند با فرماندار جدید و معاون سیاسی، امنیتی جدید فرمانداری شهرستان فراشبند، چالشها و نیازمندیهای حوزه سلامت شهرستان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، در این دیدار که با هدف تبریک انتصاب فرماندار و معاون فرماندار و بررسی چالشهای حوزه سلامت شهرستان برگزار شد، مسئولان شبکه بهداشت و درمان با ارائه گزارشی از وضعیت موجود، به بیان چالشها و نیازمندیهای اصلی در حوزه بهداشت و درمان پرداختند.
مسؤول امور عمومی شبکه، فرسودگی و کمبود تجهیزات پزشکی، نیاز به توسعه زیر ساختهای بهداشتی در مناطق روستایی، محدودیت فضای فیزیکی برخی مراکز خدمات سلامت و کمبود منابع مالی و اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرحهای سلامتمحور را از جمله مسائل و چالشهای مهم حوزه بهداشت عنوان کرد که در این دیدار مطرحشد.
«ابراهیم اسکندری» مهمترین چالشهای حوزه سلامت را در پنج محور اصلی بیان کرد و گفت: در حوزه زیر ساختی، تکمیل پروژههای نیمهتمام و توسعه فضای فیزیکی مراکز، در بخش شاخصهای بهداشتی، لزوم مشارکت دستگاههای اجرایی در کاهش آسیبهای اجتماعی و تقویت مراقبتهای جمعیتی از مادران و کودکان باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.

او کمبود تجهیزات درمانی، آزمایشگاهی، ایمنی، ارتباطی و رفاهی را از دیگر چالشهای مطرحشده در این نشست عنوان کرد و گفت: با وجود بهبود نسبی ناوگان مراکز بهداشتی، نیاز به تقویت ناوگان بیمارستان و اورژانس همچنان احساس میشود.
مسوول امور عمومی افزود: بخش نیروی انسانی نیز، اگرچه وضعیت مراکز بهداشتی بهبود یافته، اما بیمارستان و اورژانس شهرستان همچنان با کمبودهایی مواجه است.
اسکندری با تأکید بر لزوم همکاری بیشتر دستگاههای اجرایی شهرستان با شبکه بهداشت برای پیشبرد برنامههای سلامت، افزود: در کنار طرح این چالشها، پیشنهادهایی نیز به منظور بهبود شرایط و ارتقای سطح خدمات بهداشتی شهرستان ارائه شد. از جمله این پیشنهادها، ضرورت افزایش قابل توجه بودجه حوزه بهداشت و درمان در سال ۱۴۰۴ عنوان شد.
او افزود: بهرهگیری کامل از ظرفیت سیستم، نشاندارسازی مالیاتها با همکاری اداره امور مالیاتی، اصناف، اداره صمت، فرمانداری و شبکه بهداشت، بهعنوان راهکاری مؤثر برای تأمین منابع مالی پایدار معرفی شد.
اسکندری در بخش دیگری از این دیدار، بر استفاده حداکثری از ظرفیت خیرین سلامت و مسئولیتهای اجتماعی صنایع فعال در شهرستان نیز از سوی مسئولان حوزه سلامت تأکید کرد و گفت: با جلب مشارکت بخش خصوصی و خیرین میتوان بخشی از کمبودها و نیازهای زیرساختی را جبران کرد و خدمات درمانی را توسعه داد.
در ادامه این نشست، دکتر «محمد امین مزارعی» رییس بیمارستان امام هادی (ع) و «علی اصغر نوشادی» مسئول اورژانس فراشبند نیز با اشاره به ضرورت نیاز به راه اندازی و توسعه پایگاه های اورژانس جاده ای ،کمبود تجهیزات حیاتی، کمبود نیروی پزشک متخصص در بیمارستان و بخشهای اورژانسی و فرسودگی بخشی از زیرساختها و ناوگان امدادی، خواستار توجه ویژه فرماندار و مسئولان شهرستان به این حوزه شدند.
«روحاله مزارعی» فرماندار فراشبند ضمن قدردانی از زحمات مجموعه سلامت شهرستان، بر حمایت فرمانداری از برنامهها و طرحهای پیشنهادی تأکید کرد و خواستار تدوین برنامههای مشخص و عملیاتی برای ارتقای شاخصهای بهداشتی و درمانی شد.

پایان خبر
نظر دهید